Taktike i primeri

Osim uzbuđenja samog po sebi, koje svaka zanimljiva fudbalska utakmica donosi, uživo kladenje to uzbuđenje još više povećava... Nama je cilj da iz svega izvučemo najviše, pa da vidimo kada je možda najbolje plasirati "LIVE" opkladu i koju taktiku primeniti.

Jedna od vrlo korišćenih taktika za klađenje uživo je klađenje na nešto što se još nije desilo i što smatrate da se neće desiti.

Tu su opklade recimo kada se u poluvremenu kladite da neće biti više golova na meču, pa zatim ako se kladite pre početka utakmice da poluvreme neće imati ishod 1 ili 2 (odnosno kladite se na X) i slično...

Prva prednost ovakvog načina klađenja je da se od momenta kada ste uživo plasirali određenu opkladu, kvote će se kretati u povoljnom smeru za vas sve do momenta dok se nešto ne desi. Ukoliko ste gledajući utakmicu zaključili da je utakmica tvrda, da su timovi neefikasni, da se igra previše oprezno i u poluvremenu se opkladili da neće pasti više nijedan gol na meču, po određenoj kvoti, ta kvota će ići prema dole kako minuti budu odmicali, ako gola ne bude bilo, što praktično ide u vašu korist jer na taj način posle određenog vremena sami možete pokriti svoj ulog (prodati svoju prvobitnu opkladu) na način koji vam donosi profit.

Primer:
Kladili ste se da neće pasti više nijedan gol na utakmici po kvoti 3.00.
Nakon 15 miniuta igre recimo kvota ide prema dole na 2.70.
Vi prodajete svoju kvotu od 3.00 nekome za 2.70 i razlika od 0.30 pripada vama.
U zavisnosti koliko možete da ulažete, toliki je i profit.
Naravno, sve ovo može da padne u vodu, kao i svaka druga opklada, ukoliko gol na utakmici ipak bude postignut rano, pre nego što ste napravili vašu "sigurnu" opkladu.
(Kupovina i prodaja kvota, i način klađenja o kome se ovde radi moguće je samo na betting exchange servisima)

Zanimljiva stvar koju smo primetili posmatranjem kvota za vreme trajanja utakmice je da ukoliko želite da se kladite na neki događaj da je najbolje vreme za to, poluvreme. Ne postoji tačan razlog zašto je to tako, ali verovatno ljudi tokom utakmice vole da prate meč i onda se u poluvremenu bacaju na klađenje, dolazi do većeg priliva novca i veće ponude, pa samim tim su i kvote za klađenje povoljnije, nego recimo u poslednjih 5 do 7 minuta prvog poluvremena, iako je rezultat isti i na poluvremenu kao i u tih poslednjih 5 do 7 minuta prvog dela igre.

Čest slučaj je da smatrate, na osnovu vaše temeljne analize, treba uložiti novac na favorita ali vam je kvota koja se nudi na tog favorita premala, ispod realne je vrednosti po kojoj smatrate da bi se trebalo igrati. Savetujemo da idete na mali rizik, sačekate da utakmica počne i da nakon dvadesetak minuta, ukoliko vaš favorit nije poveo, tada plasirate vašu opkladu na klađenju uživo, jer je kvota sigurno tada već porasala i možda je dostigla onaj nivo za koji ste procenili pre meča da je potrebno da imate da bi stavili novac na određeni tim ili kvotu.

Ono što ne preporučujemo kod kladenja uživo je tzv. "vađenje". Ako ste recimo pre meča uplatili novac na određeni tim, pa je recimo došlo do toga da vaš izabrani tim gubi, vrlo je opasno pokušati vratiti svoj novac time što ćete se sad kladiti na tim koji je poveo protiv tima koji je bio vaš prvobitni izbor, iz razloga što je kvota na tim koji je poveo verovatno prilično mala (u zavisnosti od perioda utakmice), potrebna vam je poprilična suma novca da po toj maloj kvoti pokrijete svoj prvobitni ulog, a recimo do kraja utakmice i ta vaša druga opklada može da propadne, ukoliko dođe do nerešenog ishoda.

 

Paripesa klađenje preko mobilnog telefona: Paripesa mobilno klаđenje posebno je razvijeno za iPhone, iPod, Windows i Android mobilne uređaje ali je dostupno i za sve ostale mobilne telefone koji imaju omogućen pristup internetu, tako da niste ograničeni samo na klađenje preko računara. Ponuda je podjednako dobra bilo da igrate preko mobilnog telefona ili preko računara. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje video prenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja! 

ONLINE KLADIONICA PARIPESA

Paripesa kladjenje preko mobilnog telefona

Paripesa uživo klađenje preko mobilnog telefona