TABELA SISTEMA

Tabela sistema

 

Melbet klađenje preko mobilnog telefona: Svet sporta vam je sada pri ruci čak i kada niste u blizini računara. Bilo da je u pitanju uživo klađenje ili klađenje u poslednjem trenutku, nikada nećete propustiti akciju! Kladionica Melbet ima i stranicu za klađenje preko mobilnog telefona koja je kompatibilna sa svim mobilnim uređajima. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje video prenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja!

ONLINE KLADIONICA MELBET

Melbet kladjenje preko mobilnog telefona

Melbet uživo klađenje preko mobilnog telefona uz video prenos

 

RAČUNANJE DOBITKA

Sistemska kombinacija se sastoji od fiksnih i kombinacijskih parova. Fiksni parovi se pojavljuju na svim kombinacijama sistema. Kombinacijski parovi se međusobno kombinuju zavisno od vrste sistema za koji ste se odlučili igrati.

Npr. sistemska kombinacija 3 od 5 parova (parovi A, B, C, D i E) ima ukupno 10 kombinacija. To su kombinacije ABC, ABD, ABE, ACD, ACE, ADE, BCD, BCE, BDE i CDE. Pored njih, na svim kombinacijama se pojavljuju i fiksni parovi, ako ste ih odigrali.

Ukupan dobitak na sistemu se računa sabiranjem svih dobitnih kombinacija, dok se dobitak na pojedinačnoj kombinaciji sistema računa množenjem kvota svih mečeva kombinacije i uloga (ulog po pojedinačnoj kombinaciji).