Kao način uplate i isplate sredstava u online kladionice

Skrill-MoneybookersSkrill/Moneybookers, popularno nazvan elektronski novčanik (e-wallet) je online servis za slanje i primanje novca na internetu, za sigurnu kupovinu putem interneta a najpopularniji je u online klađenju gde se najčešće koristi prilikom uplata i isplata u online kladionice. Slanje novca vrši se jednostavnim unošenjem svoje e-mail adrese. Tokom godina Skrill/Moneybookers je postao vodeća kompanija u Evropi i ima preko 22 miliona korisnika. Omogućava korisnicima siguran prenosSkrill/Moneybookers logo novčanih sredstava putem e-mail adrese i nudi pristup putem 60 modela plaćanja u preko 200 zemalja. Preko 35.000 online trgovina koriste usluge Skrill/Moneybookersa uključujući i online sportske kladionice.

Kako se vrši uplata u online kladionicu Skrill/Moneybookers-om?

Kada imate novac na Skrill/Moneybookersu, potrebno je da na sajtu kladionice odaberete kao način uplate Skrill/Moneybookers. Dalji proces je automatizovan kod većine kladionica, prebaciće vas na sajt Skrill/Moneybookersa gde će te se ulogovati i potvrditi slanje novca na kladioničarski račun. Takođe, prilikom registracije na online kladionicu je obavezno da se registrujete istom e-mail adresom koju koristite i na Skrill/Moneybookersu jer u suprotnom ne možete da prebacite novac. Vrlo brzo nakon uplate, sredstva će vam biti prebačena u online kladionicu i možete ih normalno koristiti.

Kako se vrši isplata iz online kladionice na Skrill/Moneybookers?

Da biste izvršili isplatu sa online kladionice na Skrill/Moneybookers nalog neophodno je da ste bar jednom koristili Skrill/Moneybookers za uplatu u online kladionicu. Isplatu obično zatražite pod linkovima ISPLATA, WITHDRAWAL, CASHIER, OUTPAYMENT itd. Kao način isplate izaberite Skrill/Moneybookers i upišite iznos koji želite prebaciti na vaš nalog Skrill/Moneybookersa često i lozinku na online kladionici. Nakon poslatog zahteva za isplatu potrbno je sačekati od nekoliko sati do maksimalno dva dana zavisno od online kladionice da novac bude na vašem Skrill/Moneybookers nalogu.

Otvaranje računa na Skrill/Moneybookersu je besplatno, kao i primanje novca, dok se za slanje novca drugom korisniku na njegov Skrill/Moneybookers račun uzima provizija od 1%. Online kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomoću Skrill/Moneybookers servisa.