Saveti za klađenje na tenis

Kako se kladiti na tenis?

Tenis pruža odličnu priliku za zaradu, naročito kod klađenja uživo. U tenisu ne postoji nerešen rezultat koji mnoge ljubitelje sportskog klađenja na fudbal dovodi do ludila. Evo nekoliko korisnih saveta za klađenje na tenis:

Head to head rezultati

Čudan je sport taj tenis. Nekim teniserima jednostavno drugi teniseri ne leže, nezavisno od trenutnog stanja na ATP ili WTA listi. Psihološki pritisak u ovom sportu zna da bude veoma veliki jer ste sami na terenu. Nemate trenera, nemate drugih saigrača, ostavljeni ste sami sebi.

Podloga na kojoj se igra meč

Podloga na kojoj se igra meč je svakako stvar koju morate uzeti u obzir. Neki teniseri koji igraju fantastično na jednoj vrsti podloge na drugoj su očajni. Pre opklade na nekog tenisera uvek proverite njegove rezultate na podlozi na kojoj igra. Bez tih informacija nikako ne pomišljajte na opkladu.

Klađenje uživo na tenis

Kladite se uživo na tenis ako ikako imate mogućnosti. Jednostavno ne možete predvideti pre meča u kakvom stanju će teniser izaći na teren. Pored toga kvote na favorite poput Đokovića ili Nadala su toliko male da se jedino možete kladiti protiv njih.

Prokletstvo prvog kola

Izbegavajte opklade na tenisera u prvom kolu koji je imao gust raspored zadnjih nedelja. To je nepisano pravilo u klađenju na tenis.

Prokleti kvalifikanti

Ne kladite se protiv kvalifikanata u prvom kolu turnira. Jednostavno kvote su loše a iznenađenja veoma česta.

Umor od putovanja u svetu tenisa

Ne kladite se na tenisere u prvom kolu koji su proputavali pola sveta. Sednite vi u avion, vozite se 15 sati, presedajte pa onda probajte nešto igrati. Jedva ćete stajati na nogama a ne da igrate tenis na vrhunskom nivou.

Promena podloge u tenisu

Kod klađenja na tenis izbegavajte tenisere koji su promenili podlogu. Svaka stvar u životu traži adaptaciju pa tako i igra na drugoj podlozi, npr. adaptacija na zemljanu podlogu nakon što ste odigrali zadnjih 10-15 mečeva na tvrdoj podlozi.

Uspeh prosečnog tenisera

Interesantna činjenica u tenisu je da kada teniser prosečnog kvaliteta napravi odličan rezultat na jednom turniru, sa velikom verovatnoćom možete očekivati da će na prvom sledećem turniru izgubiti već u prvom ili eventualno u drugom kolu.

Gde se uživo kladiti na tenis?

Preporučene online kladionice za klađenje uživo na tenis su 1XBET i BETFAIR iz razloga jer imaju najveću ponudu i broj razrada na teniske mečeve, kvote su takođe iznad proseka, a ako na to dodamo i ogroman broj uživo prenosa teniskih mečeva, onda možemo da zaključimo da su one pravi izbor za ljubitelje sportskog klađenja na tenis!