Kao način uplate i isplate sredstava u online kladionice

PaysafecardPaysafecard je prepaid kartica (slična vaučeru, dopuni za mobilni telefon) koja služi za plaćanje preko interneta. Veoma je dobro prihvaćena od strane online kladionica. Popularna je postala zbog činjenice da njenim korišćenjem nije potrebno ostavljati na internetu bilo kakve podatke. Nažalost paysafecard prepaid kartica može se nabaviti samo u zemljama evropske unije (npr. Slovenija) na kioscima, benzinskim pumpama itd, ali se mogu koristiti iz bilo koje zemlje. Postoje u apoenima od 10, 25, 50 i 100 EUR.

Kako se vrši uplata u online kladionicu paysafecard prepaid karticom?

Kada kupite paysafecard prepaid karticu, skinite zaštitni sloj ispod koga se krije pin od 16 brojeva. Zatim na online kladionici odaberite ovu opciju plaćanja, ukucate taj tajni broj (pin) i odaberite iznos za uplatu. Uplata je instantna, što znači da vam se sredstva momentalno nađu na kladioničarskom računu. Kod ovog načina uplate ne naplaćuje se nikakva provizija.

Velika povoljnost ovog načina plaćanja je to što se prilikom plaćanja ne mora potrošiti ceo iznos već samo koliko želite, može i 1 EUR, a ostatak ostaje na kartici i to možete iskoristiti kasnije kada vam zatreba uplata na neku online kladionicu. Ako ste u mogućnosti ili imate nekoga ko vam može nabaviti ove kartice, svakako ih preporučujemo. Postoje i preprodavci koji je prodaju, ali oni uzimaju proviziju i do 10%.

Kako se vrši isplata iz online kladionice na paysafecard prepaid karticu?

Jedina negativna strana paysafecard prepaid kartice je to što ona služi samo za uplatu novca na račun u online kladionici, na nju nije moguća isplata, tako da ukoliko je koristite za uplatu sredstava u online kladionice, isplatu ćete morati obaviti na neki drugi način!