Pratite pad kvota u realnom vremenu!

Kada na tiketu pored kvote vidite tarabu (npr. 1.55#) to znači da je kvota na tu utakmicu pala. Zašto i kakve to veze ima?
Kvota može padati iz raznoraznih razloga: povrede ključnih igrača neposredno pred utakmicu, promene termina utakmica, promene vremenskih uslova ili neka druga značajna okolnost, ali najčešći razlog za pad kvote je velika uplata na taj meč. Time kladionica balansira, kako ona ne bi pukla ako svi dobiju na toj utakmici (smanjuju kvotu kako bi ona ponovo odražavala realnu verovatnoću ishoda). Često se desi da kvota toliko padne da postane bezvredno igrati taj meč ili čak bude blokiran.

Kada je kvota velika 4-5 i više, pa padne na 3-4 obično se ne radi o nečemu značajnom, odnosno obično se radi o korekciji kvota. Ponekad kladionice malo pogreše i daju prevelike kvote za neku utakmicu, pa kasnije vrše korekciju.

Pad kvota ponekad može da posluži da bi namamio igrače da igraju baš tu utakmicu i baš taj znak tako da se toga treba paziti. Ako ne znate ništa o utakmici sem da je kvota pala to vam ne znači ništa i takve utakmice ne treba igrati.

Dešava se da se na dan utakmice sazna da za domaću ekipu igra druga postava za koju se očekuje da će izgubiti. Ovo je slučaj kada kladionice reaguju i spuštaju kvotu. Ovakvi padovi kvota u kombinaciji sa informacijama koje ste saznali o toj utakmici mogu biti izuzetno korisni i takve utakmice treba igrati pod obavezno.

Pad određene kvote treba da vam bude samo signal, da pretresete sve neophodne stvari vezane za utakmicu na kojoj se desilo pomeranje kvota, da pronađete sve informacije i saznate zašto su se kvote promenile na toj utakmici, i tek onda, kad sve sagledate, donesete odluku da li ćete se kladiti na tu utakmicu ili ne.

 

Betandyou klаđenje uživo: Kladionica Betandyou ima sjajnu ponudu za klađenje uživo. Od fudbalskih mečeva druge korejske lige, preko utakmica prvih liga Uzbekistana i Ujedinjenih Arapskih Emirata do kuvajtskog rukometa i šire. Sve to možete odigrati uživo na Betandyou online kladionici, a vaše opklade se prihvataju već posle nekoliko sekundi. Bez obzirа nа ogromnu ponudu sportovа, Betandyou kladionica je specijаlistа zа evropski fudbаl i tu su verovаtno među nаjboljima nа svetu, pokrivаju skoro sve lige svetа. Poseduju i Multi-LIVE funkciju kojа vаm dopuštа dа u isto vreme pratite nekoliko utаkmica uživo uz video prenos - sаvršenа stvаr zа kombinovаne opklаde uživo!

ONLINE KLADIONICA BETANDYOU

Betandyou uzivo kladjenje i video prenosi

Izgled konzole za klađenje uživo uz video prenose pomoću Multi-LIVE funkcije!