Kako se kladiti na online kladionicama?

Online kladionice su kladionice koje pružaju svoje usluge putem interneta. Broj online kladionica svakim danom je sve veći, kao i njihovih korisnika, budući da ljudi prepoznaju prednosti koje online klađenje pruža.

 

Prednosti online klađenja?

Prednosti online klađenja su mnogobrojne, navešćemo samo neke od njih:
- Ne morate se gurati u redu da bi uplatili listić.
- Možete se kladiti iz fotelje od kuće ili bilo kog drugog mesta kako preko računara tako i preko svojih mobilnih telefona koji podržavaju WAP.
- Tiket možete uplatiti 1 minut pre početka meča.
- Izbegavanje mogućih neprijatnosti usled podizanja veće svote novca, niko vas ne vidi i imate potpunu privatnost.
- Minimalna uplata po listiću je samo 0.10 eur.
- Online klađenjem možete sakupiti više stotina eura bonusa kao dobrodošlicu.
- Radno vreme online kladionica je non-stop, 365 dana u godini, pa čak i praznicima.
- Veće kvote. Zbog nižih troškova internet poslovanja i velike konkurencije online kladionice su u mogućnosti ponuditi više kvote od klasičnih kladionica.
- Online kladionice ne traže od vas da vežete određeni broj parova za klađenje. Moguće je gotovo svako kombinovanje koje još uvek ne možete napraviti u određenim domaćim kladionicama, pa vaša namera oko uplate propada ili neretko na silu dodajete neku utakmicu na tiket koju niste hteli i koja biva kobna za vaš tiket. Kod online kladionica to nije slučaj.
- Bolja ponuda. Kod online kladionica ponuda je ogromna. Obuhvaćeni su svi mogući sportovi, a neke nude klađenje na politiku, razne izbore (Miss, Eurosong, itd.). Kod gotovo svih kladionica se može kladiti uživo, na događaj koji traje i na kvotu koja se menja iz minute u minutu i to na razne tipove opklada (broj prekršaja, tačan rezultat, strelce, broj kornera, broj kartona itd.)
- Kompletan pregled svih vaših opklada možete da proverite u arhivi na vašem nalogu online kladionice. Možete da proverite na koje ste se sportove uspešno kladili, a na koje niste. Kod nekih online kladionica možete prodati listić nazad kladionici, razmenjivati opklade sa drugim korisnicima, vrlo lako od izabranih opklada sastaviti razne sisteme. Često pored samog događaja možete pronaći i opširnu statistiku sportskog kluba na koji se kladite, npr. tabele, predhodne susrete i međusobne susrete, kao i najnovije vesti.
- O kvalitetu ponude dovoljno vam govori postojanje termina SUREBETS ili SIGURAN DOBITAK, na koji možete naići i češće nego što bi pomislili. Radi se o situaciji kada je u različitim kladionicama ponuda koeficijenata takva da ako izvršite uplatu u određenim vrednostima na sve moguće ishode ostvarujete dobit bez obzira kako se utakmica završi.
- Skoro svaka online kladionica ima veliki izbor jezika u ponudi, što dodatno olakšava proces klađenja.

 

Kako početi?

Prvo je potrebno izabrati online kladonicu. Otvaranje računa u online kladionicama je potpuno besplatno i procesom registracije nemate nikakve obveze prema kladionici, a jedini kriterijum koji morate ispuniti jeste da ste punoletni. Naša preporuka je da pogledate nekoliko ONLINE KLADIONICA i da izaberete onu koja Vam se najviše sviđa. Prilikom registracije bitno je da unesete tačne podatke kako ne bi došlo do problema prilikom isplate. Takođe Vam savetujemo da pročitate pravila kladionice kod koje otvarate račun.

 

Registracija

Proces registracije je vrlo jednostavan tu unosite vaše osnovne informacije kao što su ime, prezime, adresa, e-mail, broja mobilnog telefona (ukoliko želite da vam na vaš mobilni telefon kada zatražite stižu rezultati), a isto tako ćete morati odabrati valutu u kojoj želite sklapati opklade (najčešće su to Euri). Takođe ćete morati odabrati username (korisničko ime) i password (lozinku) koji vam omogućuju pristup kladioničarskom računu i služe u svrhu identifikacije. Nakon što ste se registrovali dobijate e-mail sa vašim podacima i link na koji morate kliknuti kako bi potvrdili da su unešeni podaci tačni i da ste vi vlasnik navedene e-mail adrese. Nakon što kliknete na navedeni link proces registracije se uspešno završava i možete se po prvi put ulogovati na vaš račun na način da na stranici online kladionice unesete vaš username (korisničko ime) i password (lozinku). Odaberite online kladionicu koja vas zanima, skoro svaka od navedenih kladionica daje bonus prilikom registracije i ima svoje prednosti.

 

Klađenje

Proces online klađenja je veoma jednostavan. Zavisno od kladionice, odaberite vrstu sporta ili ligu koja vas interesuje, zatim odaberete opklade na koje se želite kladiti. Nakon toga unesite ulog i zaključite opkladu. Sve zaključene opklade odnosno listiće možete videti u arhivi na vašem kladioničarskom računu, novac ukoliko ste pogodili listić dodaje se automatski na vaš kladioničarski račun u roku od nekoliko minuta nakon završetka utakmice.