Kao način uplate i isplate sredstava u online kladionice

NetellerNeteller je odličan online servis za jednostavan i siguran elektronski prenos novca na internetu, veoma je sličan Skrill/Moneybookersu, jer oba servisa rade na istom principu. U početku su bili vezani samo za američko tržište, sada su sve popularniji i u ostatku sveta. Neteller je odnedavno proširio svoje usluge i za korisnike iz država regiona. Neteller omogućava svojim korisniciima novčane transfere (uplate i isplate) kod gotovo svih online kladionica. Neteller se koristi i za internet kupovinu, kao i za siguran prenos novca drugom Neteller korisniku.

Kad otvorite svoj Neteller račun, vaš nalog je ograničen i vaš lifetime limit će biti samo 100 EUR, da biste ga povećali, morate svoj račun unaprediti u Extended tako što ćete verifikovati svoje podatke. Skenirate jedan svoj dokument sa slikom i jedan račun koji glasi na vaše ime ne stariji od 90 dana, gde se jasno vide vaši lični podaci i adresa stanovanja. Zatim to pošaljete na e-mail adresu koju ćete naći kada se ulogujete na svoj Neteller račun. Na ovaj način se završava proces verifikacije.

Korisnik može zatražiti izdavanje Net+ Prepaid MasterCard kartice i Net+ Virtual Prepaid MasterCard kartice, obe kartice su povezane sa korisnikovim Neteller računom. Sa Net+ Prepaid MasterCard karticom korsinik ima mogućnost podizanja gotovine sa ATM-ovih bankomata kao i plaćati robu i razne usluge na više od 26 miliona prodajnih mesta. Ova mogućnost svideće se većini korisnika jer se isplata sprovodi u puno kraćem vremenskom periodu, a do gotovine možete doći na bankomatu već isti dan. Net+ Prepaid MasterCard kartica nije dostupna u svim zemljama.

Korisno znati:

- Uplatu na Neteller račun možete izvršiti putem debitnih i kreditnih kartica iil bankovnom transferom.
- Registracija na Neteller je potpuno besplatna.
- Sve uplate novca izvršene preko Neteller servisa u online kladionice su instantne, što znači da će vam novac odmah biti dostupan na kladioničarskom računu. Neteller ne naplaćuje proviziju za uplate u online kladionice.
- Kao valutu Neteller računa treba izabrati valutu koju najčešće koristite u online kladionicama čime se izbegavaju gubici na kursnim razlikama prilikom transfera novca
- Za uplatu sredstava platnim karticama naplaćuje se provizija 1.75%.