Klađenje preko mobilnog telefona

Mobilno klađenje je proteklih nekoliko godina postalo pravi hit u svetu ali i kod nas. Klađenje preko mobilnih uređaja postoji već dugo, ali broj korisnika koji je plasirao svoje opklade na ovaj način je bio veoma mali, tako da kladionice nisu posvećivale previše pažnje razvoju svojih mobilnih stranica. Pojavom modernih mobilnih telefona, koji su kao mali računari i kojima bez problema pristupate internetu, stvar se drastično promenila. Uglavnom svi noviji mobilni telefoni dolaze sa uslugom koja omogućava pristup internetu. Java grafika, veliki ekrani u boji, ekrani na dodir i super brze mobilne telefonske mreže su omogućile online kladionicama da iskoriste ovo tržište. Pojavom BlackBerry uređaja a još više Apple iPhone-a mobilno klađenje je postalo super popularno a očekuje se još veći rast u narednih nekoliko godina.

Danas skoro sve online kladionice imaju svoju mobilnu verziju web stranica koja je posebno prilagođena za što lakši pristup preko mobilnog telefona. To znači da je izgled stranice dosta pojednostavljen i nudi osnovne informacije koje su potrebne da plasirate svoju opkladu. Posebna pažnja je posvećena minimalističkom dizajnu bez nepotrebnih stvari koje će trošiti promet vašeg mobilnog interneta. Jednostavno upišite adresu online kladionice u internet pretraživač na mobilnom telefonu, adresu možete naći na online kladionici u delu za mobilno klađenje, neke vam sms-om pošalju link, a većina vas automatski prebaci kada probate preko mobilnog telefona pristupiti njihovoj stranici. Nakon toga se na mobilnom portalu logujete sa korisničkim imenom i šifrom. Ne možete otvoriti račun putem mobilnog telefona, potrebno je da se prvo registrujete na stranici online kladionice preko računara a zatim logovati i kladiti preko mobilnog telefona.

Prednosti ovakvog načina plasiranja opklada su i više neko očite. Klađenje preko mobilnog telefona nudi mogućnost da se kladite bilo gde i bilo kada to želite - brzo i jednostavno, putem platforme za mobilno klađenje uvek imate mogućnost klađenja. Bilo da se nalazite u kafiću, avionu ili na stadionu dok pratite utakmicu možete u potpunosti uživati u atmosferi, a putem mobilnog telefona i live klađenja u pravom trenutku plasirati svoju opkladu. Korisnici putem mobilnih telefona mogu pristupati kladioničarskim računima kako bi proveravali stanje i uplaćivali opklade putem svojih mobilnih uređaja. Neke online kladionice čak nude i posebne bonus ponude korisnicima koji svoje opklade plasiraju putem mobilnih telefona.

 

Betandyou klađenje preko mobilnog telefona: Betandyou mobilno klađenje je na raspolaganju svakom korisniku koji ima mobilni telefon, odnosno ima pristup internetu. Betandyou mobilno klađenje je proizvod vrhunske klase, a osim sportskog klađenja i klađenja uživo možete gledati i uživo video prenose potpuno besplatno! Stranica za klađenje preko mobilnog telefona je veoma pregledna, bez previše sadržaja koji skreće pažnju. Stranica je poprilično stabilna, a navigacija je veoma laka. Ukoliko želite možete na svoj mobilni telefon instalirati aplikaciju za Android. O tome koliko je dobro urađena aplikacija ne treba trošiti reči. Aplikaciju za Android telefone morate instalirati direktno sa njihove web stranice jer Google Store ne podržava aplikacije za klađenje. Osim sportskog klađenja možete igrati najpopularnije kazino igre. Uživajte u sportskom klađenju na kladionici Betandyou svuda - jednostavno i sigurno! 

ONLINE KLADIONICA BETANDYOU

Betandyou kladjenje preko mobilnog telefona

Betandyou uživo klađenje preko mobilnog telefona uz video prenos

 

 

Paripesa klađenje preko mobilnog telefona: Paripesa mobilno klаđenje posebno je razvijeno za iPhone, iPod, Windows i Android mobilne uređaje ali je dostupno i za sve ostale mobilne telefone koji imaju omogućen pristup internetu, tako da niste ograničeni samo na klađenje preko računara. Ponuda je podjednako dobra bilo da igrate preko mobilnog telefona ili preko računara. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba izdvojiti je obilje video prenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja! 

ONLINE KLADIONICA PARIPESA

Paripesa kladjenje preko mobilnog telefona

Paripesa uživo klađenje preko mobilnog telefona

 

 

Odlično mobilno klađenje u ponudi ima i online kladionica: