Saveti za uspešno online klađenje

Kada počnete da se kladitie, postoji velika verovatnoća da ćete vremenom postati zavisnici od klađenja. To može doneti dosta nevolja Vama i porodici pa čak i najbližim prijateljima. Stoga pre početka, ili čak ako ste već zagriženi kladioničar trebalo bi da pročitate ove savete kako ne biste imali neželjenih posledica.

Postavite ciljeve!

Pre bilo kakve uplate postavite ciljeve šta želite postići klađenjem. I uvek im se vraćajte. Na primer ako uplatite 100 evra postavite sumu koju želite podići kao cilj. Naravno, pomirite se sa činjenicom da možete izgubiti sav deponovani novac. Znači nemojte uplaćivati novac koji pre svega niste spremni da izgubite.

Izaberite svoju strategiju!

Posle postavljanja cilja, potrebno je izabrati strategiju. Hoćete li igrati na favorite ili autsajdere? Hoćete li igrati singlove ili više mečeva u fiksu? Možda imate neki svoj sistem? Uostalom nije ni toliko važno. Važno je ne menjati strategiju bez obzira kakva je. Ukoliko imate dobru seriju ne budite pohepni. Ukoliko nemate sreće ne gubite strpljenje.

Čemu sve ovo? Ukoliko napravite par uspešnih opklada pomislićete da jednostavno ne možete izgubiti. To je deo ljudske prirode. Ne budite pohlepni. Ne povećavajte uplate. Vaš profit može nestati samo sa jednom nepromišljenom opkladom. Ako je strategija davala rezultate nemojte je menjati. Važno je znati da ćete kako dobijate tako i gubiti neke opklade. Prosto je nemoguće gubiti ili dobijati uvek. Znači ako dobijate počećete i gubiti u jednom trenutku. Takođe ne povećavajte uplatu ukoliko gubite misleći da ćete nadoknaditi izgubljeno. Može se dogoditi da izgubite sav novac.

Kada dostignete cilj - ISPLATA IZ KLADIONICE!

Kada jednom dostignete cilj odmah napravite isplatu. Ne budite pohlepni. Na primer postavili ste cilj 300 evra i dostigli ga. Podignite 200, a 100 ostavite za dalje klađenje i postavite nove ciljeve.

Razmislite pre uplate - ne budite brzopleti!

Razmislite pre svake uplate ne budite impulsivni. Pokušajte da se informišete, pročitajte najave, liste povređenih igrača, kartone. Ukoliko imate osećaj još bolje. Osećaj će biti tu i kasnije. Možda Vaš tim ima 5 povređenih igrača ili je možda u pitanju lokalni derbi za koji niste znali, ili tradicija nije na Vašoj strani. Sve ovo ne mora imati uticaja ali bi trebalo proveriti pre uplate. Proverite i kvote takođe. Možda postoje veće kvote u nekoj drugoj kladionici. Kako ne morate do kladionice prilikom online klađenja imate mnogo sajtova koji Vam nude uslugu poređenja kvota.

Pravite pauze i odmorite od klađenja!

S vremena na vreme proverite formu. Ukoliko ste u nizu loših uplata napravite mali odmor. Ukoliko nemožete odmoriti nedelju ili dve onda ste već u problemima. Ukoliko uspete da odmorite Vaš pobednički niz je skoro tu.

Ne povećavajte uplate!

Povećavanje uplata je veoma loša stvar. Na primer ako Vam je prosečna uplata 5 ili 10 evra nemojte nikako praviti uplatu od 100 evra. Bez obzira bila uspešna uplata ili ne sigurno je da ćete uskoro ostati bez novca. Ukoliko ste baš sigurni u neki ishod nekog meča uplatite 20 evra ali ne više od toga. Ukoliko izgubite ne povećavajte uplate kako biste vratili prethodno izgubljeni novac jer ćete izgubiti sve.