Kako se kladiti online?

Online klađenje je preraslo u veliku industriju u svetu. ONLINE KLADIONICE Vam mogu uštedeti mnogo vremena i truda, jer više nije potrebno da idete do lokalne kladionice i čekate u redu kako biste se opkladili. Sada možete online uplatiti tiket u bilo koje doba dana i noći ne napuštajući svoju sobu. Šta je potrebno za online klađenje?

PROČITAJTE DETALJANE RECENZIJE NAJBOLJIH ONLINE KLADIONICA !!!

1.Proverena online kladionica!

Potrebno je odabrati jednu ili više proverenih online kladionica. Pogledajte vodič KAKO ODABRATI ONLINE KLADIONICU koji će Vam pomoći u izboru prave kladionice. Kako biste bili što uspešniji u online klađenju potrebno je da odaberete nekoliko kladionica u kojima ćete otvoriti naloge. Na taj način ćete moći da u zavisnosti od konkretnih kvota i događaja koje različite kladionice imaju u ponudi izaberete onu pravu. Pregled proverenih online kladionica na našem sajtu može Vam biti od pomoći. Takođe, bilo bi poželjno pročitati pravila svake kladionice na njihovom sajtu kako biste se uverili da Vam odgovaraju i na taj način izbegnete sve moguće probleme.

Naša prva preporuka je online kladionica:

 

 

2. Otvaranje naloga u online kladionici

Da biste mogli da razmišljate o svojoj prvoj uplati, potrebno je pre toga otvoriti nalog u online kladionici. Na sajtu svake kladionice bez problema ćete pronaći opciju REGISTER ili OPEN ACCOUNT. Posle prijavljivanja i ostavljanja ličnih podataka dobićete korisničko ime i lozinku čime će proces registracije biti okončan. Kladionice će Vam najčešće ostaviti mogućnost da izaberete kombinaciju korisničkog imena i lozinke. Najbolje je da ove podatke negde zapišete kako bi Vam uvek bili pri ruci, pogotovo ako izbor korisničkog imena i lozinke nije na Vama.

3. Uplata depozita u online kladionicu

Da biste napravili prvu opkladu potrebno je da imate na Vašem kladioničarskom nalogu nešto novca, zato je sledeći korak uplata depozita na nalog u kladionici. Sve kladionice nude vrlo različite načine uplate depozita. Debitne i kreditne kartice, Skrill/Moneybookers, Neteller i transfer preko banaka su najčešće mogućnosti. Uplatu debitnom ili kreditnom karticom je najbrže i najlakše realizovati, jer je novac za par sekundi na Vašem nalogu, i bićete u mogućnosti da napravite prvu opkladu. Transfer preko banke traje nešto duže i najčešće ćete čekati par dana do mogućnosti da uplate prvu opkladu. Skoro sve kladionice nude nekakvu vrstu bonusa, koji će dodati na Vaš nalog nakon prvog depozita. Pogledajte aktuelne PROMOCIJE I BONUS PONUDE različitih kladionica. Takođe, važno je reći da će neko morati da plati troškove prenosa novca na nalog u kladionici. Neke kladionice će preuzeti na sebe ovakve troškove, dok je u pojedinim slučajevima to na korisniku njihovih usluga. Ovo možete proveriti na sajtu kladionice u njihovim pravilima.

4. Uplata opklade

Kada prebacite novac konačno ste u poziciji da napravite prvu opkladu. Posle izbora online kladionice, što Vam može oduzeti nešto vremena, sledeća dva koraka ne bi trebalo da traju duže od par minuta. Svaka online kladionica ima specifičan sajt, ali sigurno ćete se snaći da uplatite prvu opkladu. Sledeće što može biti problem su različiti oblici kvota koje kladionice koriste. Pri izboru online kladionice to je još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju. Potrebno je da oblik kvota bude razumljiv. Kvote prihvatljive za igrače sa ovih prostora su decimalne ili evropske kako ih nazivaju.

Pogledajte koje vrste kvota postoje na linku ispod:

5. Korisnička podrška

Ukoliko imate bilo kakvih problema pri korišćenju sajta, ili sa uplatom, ili ne razumete bilo šta što je u vezi sa odabranom kladionicom, ne oklevajte da se mailom ili bilo kako obratite korisničkom servisu. Korisnički servisi postoje kako bi Vam bili na usluzi, i kako ne bi došlo do većih nesporazuma.

6. Isplata sa vašeg naloga online kladionice

Ukoliko ste imali dovoljno sreće (ili znanja) došlo je vreme da napravite isplatu. Kako? Najuobičajniji načini za isplatu su, kao i kod depozita, debitne ili kreditne kartice, Skrill/Moneybookers, Neteller i transferi preko banaka. Pri izboru online kladionice obratite pažnju i na troškove isplate. Naravno, poželjno je koristiti online kladionice kod kojih su ovi troškovi zanemarljivi ili ih nema. Ova vrsta troškova varira od kladionice do kladionice, ali ne bi trebalo da prelazi iznos veći od 1%.