Izbor kladionice

Online klađenje je postalo veliki biznis tako da postoji ogroman broj online kladionica. Takođe sve je više ljudi koji se opredeljuju da pokušaju sa online klađenjem i uplate tiket za par minuta. Sve manje vremena za odlazak do lokalne kladionice. Od ogromnog broja kladionica na Internetu potrebno je odabrati onu koja Vam najviše odgovara. Evo ukratko stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju pre nego što otvorite račun.

Šta zapravo tražite?

Najpre, Važno je izabrati kladionicu od poverenja koja je stekla kredibilitet kod svojih korisnika i koja je poznata. Kako ovo proveriti? Postoje sajtovi poput ovog gde možete naći nešto potrebnih informacija. Takođe, one najpoznatije kladionice su prisutne u svojim reklamnim kampanjama i na sportskim terenima, stoga obratite pažnju kada gledate koju utakmicu na reklame oko terena. Postoje takođe forumi gde se diskutuje o online kladionicama. Pametno je pogledati kakva iskustva su imali drugi koristeći usluge kladionice u kojoj mislite da otvorite nalog.

Opcije i troškovi depozita

Sve ozbiljnije online kladionice primaju platne kartice kao opciju depozita. O platnim karticama i kako do njih možete naći strani UPLATA I ISPLATA U ONLINE KLADIONICE. Takođe proverite i troškove isplate. Postoje kladionice gde su visoki troškovi isplate. Trudite se da ih izbegnete.

Prihvata li kladionica singlove?

Izbegavajte kladionice koje ne prihvataju singlove. Takođe, neke kladionice prihvataju singlove ali ne na sve opklade u listi. Na primer, ne možete uplatiti singl na kvote manje od 1.40 ili da morate imati bar jednu kvotu veću od 1.40 na tiketu što je neprihvatljivo. Uostalom to nije fer pa trudite se da izbegnete i ovakve kladionice. To znači da bi trebalo prvo pročitati pravila kladionice. Nije isključeno da pojedinih zemalja nema na listi prihvtljivih pa i to treba proveriti pogotovo kada je reč o ovim prostorima. Oni će prihvatiti uplatu bez prolema ali će isplata biti nemoguća. Proverite koliki su limiti za singl opklade, ukoliko su mizerni limiti, klonite se i ovakvih kladionica.

Da li kladionica zahteva minimalni depozit?

Izbegavajte kladionice koje zahtevaju veće inicijalne depozite. Obično takva ograničenja ne bi trebalo da budu veća 20€. Trebalo bi najpre isprobati kladionicu sa nekom manjom količinom novca.

Pogledajte šta sve kladionica ima u ponudi

Takođe pogledajte i šta kladionica ima u ponudi za klađenje. Postoji veliki broj sportova i liga koje kladionice mogu imati u ponudi. Može se desiti da imaju u ponudi Premijer ligu i Italijanski Kalčo a za Seriju B ili špansku Segundu nisu ni čuli. Takođe pogledajte da li imaju u listi i mečeve sa istaknutim favoritima ili ih sklanjaju iz ponude.

Kakvo je iskustvo drugih!

Na sajtu se nalazi detaljan pregled proverenih online kladionica. Bacite pogled jer možete uštedeti puno novca i živaca. Nemojte praviti greške koje je već neko iskusio.

 

PROČITAJTE DETALJANE RECENZIJE NAJBOLJIH ONLINE KLADIONICA !!!